Fotózás

Ha fotóim elnyerték tetszését és érdeklődne egy másolat beszerzésének lehetőségéről, kérem töltse ki a lenti ürlapot és küldje el nekem. Az üzenet ablakban hivatkozzon a kiválasztott fotó azonosítási számára, amelyet a portfólió menüben a képek fölött talál meg. Kérem írja meg azt is, hogy mekkora méretben szeretné a fotót megkapni. A javasolt méreteket lent olvashatja. A fotónyomatok árazása függ a kiválasztott fotótól és annak méretétől, így a pontos árat megkeresése után tudom elküldeni Önnek.

A fotónyomtatást professzionális EPSON/CANON nyomtatókkal készítem. Lehetőség van egyaránt a német "Hahnemühle" papírokra vagy vakkeretre fesztített, matt festővászonra is nyomatott készíteni. A festővászonra nyomtatott fotó különleges textúrát ad fotónak, míg a "Hahnemühle" papírokra készített nyomatok akár 100 éven keresztül is megőrzik színüket megfelelő tárolás mellett.
 
A választható alapanyagok a nyomtatáshoz:
- 310 gr-os Hahnemühle akvarell matt papír
- 310 gr-os Hahnemühle Museum Etching matt papír
- 310 gr-os Hahnemühle Photo Rag matt papír
- 350 gr-os matt festővászon, vakkeretre fesztíve
 
Javasolt méretek a nyomtatáshoz:
- Négyzetes formátum (30x30 cm, 40x40 cm, 50x50 cm, 60x60 cm)
- Fekvő és álló formátum (20x30 cm, 30x45 cm, 40x60 cm, 60x90 cm)
 
Mindenyik fotónyomat aláírt, dátummal és sorszámmal ellátott, szárazbélyegzővel nyomott, a képre vonatkozó tanusítvánnyal rendelkezik. A festővászonra készített nyomatoknál a szárazbélyegzőt technológiailag nem áll módomban használni. Mindegyik fotómból csak 20 db limitált nyomatot készítek, amelynek sorszámát a kép hátulján jelzem.
 
Ha bármilyen kérdése lenne a fotók előhívásával kapcsolatosan, kérem tegye fel nyugodtan.